miércoles, 27 de enero de 2016

Descripció d' Antonio José

Us vaig a dir unes cosses sobre Antonio José:
  

Es diu Antonio José Sánchez, té 20 anys i és de Palma del Río, Còrdova.
  
Va ser un nen prodigi. A més de participar en els premis 'Veig, Veig' als 8 anys, als 11 va quedar segon en el 'talent-show' infantil 'Eurojunior', la versió per a menors d''Operación Triunfo'. Li va dedicar una cançó a la seva àvia Angelita que havia mort recentment i aquesta va ser la seva manera de homenatjar-la.
    
Va ser subcampió d'Espanya amb la selecció andalusa de futbol sala als 10 anys.
    
Els seus pares li donen suport per complet. "El que aconsegueixi en la meva vida serà gràcies a ells", ha arribat a dir.
    
És molt creient. Quan ha de fer alguna cosa important s'encomana als seus sants i als seus  perquè li donin força. Abans del seu 'audició a cegues' besar les estampes que havia portat al programa com amulet.
    
De 'La Veu' ha dit que era l'oportunitat de la seva vida, per recordar aquell nen que va ser.
    
És del Betis.
    
Arrasa a les xarxes socials. Ha arribat a ser Trending Topic a Twitter en una gala en què ni tan se val li tocava actuar.
    
Va trepitjar l'escenari per primera vegada amb una cançó d'Antonio Orozco, amb 'Ja ho saps', i tan impressionat va quedar l'artista, que va acabar escollint per al seu equip. Orozco va dir que el tema ho havia cantat molt a la seva manera i amb molt de sentienergy records musicment.
    
Laura Pausini ha lloat d'ell no només les seves qualitats vocals, sinó també el seu físic. "Escolta, tens un tipàs", li va dir la primera vegada que el va veure.
    
A més d'admirar profundament a la seva coach, també ho fa amb Alejandro Sanz. Diu que un dels concerts que mé
Va ser un nen pro
s l'han marcat en la seva vida va ser el que va donar el cantant a Còrdova en 2012 i que van deixar mut al guanyador de 'La Veu'.
    
El seu grup d'amics es fan dir els 'Reven', que ve de l'expressió "estar rebentat".
    
Té un gat.
    
Abans de sortir a cantar el seu ritual passa per persignar, besar els seus estampetes i enganxar un bon crit.
    
En el seu cos podem trobar-4 tatuatges. Dos al canell, el seu signe del zodíac (capricorn) i la frase 'jove eternament' escrita en hebreu, en uns dels seus costats es pot llegir "aprendre a caure abans que a caminar" i en renta un codi barres i un 'Made in Spain '.